Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Konditerem a szabadban!

A konditerem a szabadba költözik!

Először nálunk, először Magyarországon és Európában!

 

Nálunk már rendelhető a kültéri fitness gépek új generációja, mely a koreai gyár világszabadalmával kizárólag nálunk elérhető!

 

Az új fejlesztésű fitness gép kifejezette erősítésre, izomfejlesztésre használható és szinte minden izomcsoporthoz megtalálható a megfelelő tipus. 6 állítható nehézségi fokozattal (világszabadalom) a felhasználó saját igényei szerint szabadon és biztonságosan állíthatja a gépeket!

A gépeket kizárólag megrendelésre, kb. 6-8 hetes szállítási idővel tudjuk biztosítani!main_page_001b.jpg

Legyen viszonteladónk vagy üzletszerzőnk!

Ha Ön parképítéssel, parkfenntartással, esetleg uszodatechnikával, kertberendezéssel foglalkozik, akkor itt az idő, hogy szélesítse termék és szolgáltatás palettáját a parkfit gépekkel.

Önkormányzati vagy vállalati kapcsolatokkal rendelkezik? Sikeres értékesítés után jutalékot adunk Önnek!

A parkfit gépek elsőre azonos kinézetű gépekhez képest jelentős, minőségi, funkcionális és tartóssági külömbségekkel rendelkeznek!

Várjuk jelentkezését!


Kérdéseivel keressen bennünket:
- emailben az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges - vagy
- az 52 / 530-367-es telefonszámon.